Home

De vereniging

W.S.V. Waterman Hellevoet ligt aan het Kanaal door Voorne in Hellevoetsluis. Dit is een actieve zeilvereniging met enkele motorboten. Jaarlijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Dit gaat van gezamelijke werkbeurten tot toertochten en feestavonden. De verenining heeft een mooi historisch clubhuis met een gezellige eettafel, water voorziening, koelkast en WC & douchefaciliteiten. En natuurlijk ontbreekt het er niet aan WIFI. 

Ligplaatsen

De vereniging heeft alleen ligplaatsen voor boten tot 12 meter en 1 ligplaats voor een boot van +12 meter. 

Bereikbaarheid

De vereniging is bereikbaar vanaf het Haringvliet. Vanaf het Haringvliet kun je direct door de zeesluis bij Stellendam. Maar via de andere kant, namelijk de Haringvlietbrug uitgang en na het passeren van een aantal sluizen zo op de zeeuwse meren bent. Kortom een ideale plek om je boot aan te leggen en lekker te genieten van het vele water in de regio. 

Daarnaast loop je zo naar de oude vestingstad en het ligt het moderne Winkelcentrum aan de havenkant verderop aan het kanaal. Zo kun je elke ochtend verse broodjes halen en de laatste boodschappen voor je de trossen los gooit. 

Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op!Blok nieuws

Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van de vereniging.
Let op: Voor sommige artikelen is inloggen noodzakelijk. 

Blok sluistijden

Draaitijden sluis

Hier vindt u de draaitijden van de sluis
door Hellevoetsluis.

 

Blok passanten

Passanten

Tarief passanten: €1,35 per meter, per nacht.
Inclusief electra, drinkwater (beschikbaar bij de vereniging) en wifi.

Haveninformatie

Hier vind je binnenkort alles wat je moet weten over onze haven.

wsvwatermanhellevoet.nl maakt gebruik van cookies om een goed werkende website mogelijk te maken. Cookies kunnen ook geplaatst worden door derden zoals Google.